2 september 2018
12:15

Svensk-Palestinska FF 2

Referat: Essinge IK 1 - Svensk-Palestinska FF 2

Välförtjänst vinst, men vi fick offra oss för det. 15 spelare i truppen så ingen behövde spela mer än den orkade. Inledningen var jobbig och vi hamnade som vanligt i underläge och fick kämpa hela första halvlek. Vi kom in i halvitd med en 3-2 ledning och med en känsla att vi hade den här matchen. 3-3 kom direkt i andra halvlek men vi satte 4-3 direkt efter och sen rann det bara på. Motståndarna hade 1 avbytare, men två spelare blev skadade så det märktes att dem inte orkade med en man mindre. När vi ledde med 6-3 uppträdde motståndarna pinsamt och dem gick bara in för att skada våra spelare, hårt spel var vi förberedda på, men det här var något annat. Domaren gav bara 2 gula kort till dem men kunde gett närmare 10. Vi har tur som kommer från matchen med bara en smärre skada. Våra spelare höll sig lugna på beodran och hetsade inte upp sig även när motståndarna betedde sig illa, väldigt stolt över det. Vi slarvade i försvar och mittfält första halvlek men utöver det så gjorde alla spelare en bra insats. Välförtjänt!